Información  - EVERESTING XL LUPUS

Información - EVERESTING XL LUPUS

 

CAT: EVERESTING ( 8.848m) XL LUPUS i MALALTIES AUTOIMMUNITÀRIES

 

Sant Vicenç de Montalt - 1-2-3 Octubre de 2021

 

L’any 2020 es celebraven els 35 anys d’aquella fita històrica que va marcar un país i en especial al nostre poble, ja que el nostre estimat i recordat Toni Sors va ser un dels tres catalans que va assolir el cim de l'Everest aquella tarda màgica del 28 d’agost del 1985.


La pandemia del COVID-19 va impedir fer qualsevol acte commemoratiu, i després d’analitzar-ho bé desde KMS XL LUPUS i MALALTIES AUTOIMMUNITÀRIES -organització sense ànim de lucre que té com objectius donar a conèixer i recaptar diners per a la investigació de la malaltia del Lupus i la resta de malalties autoimmunitàries-,
juntament amb l’Associació Excursionista Montaltrek organitzarem una activitat solidaria per a commemorar aquell fet històric.


Concretament organitzarem un EVERESTING (8.848m) XL LUPUS i MALALTIES AUTOIMMUNITÀRIES junt amb altres activitats complementàries els propers 1,2 i 3 d’octubre a Sant Vicenç de Montalt.

 

Accedeix a tota la informació

 

ES: EVERESTING ( 8.848m) XL LUPUS y ENFERMEDADES AUTOINMUNES                                                         

Sant Vicenç de Montalt - 1-2-3 Octubre de 2021

 

En el año 2020 se celebraban los 35 años del logro histórico que marcó a un país y en especial a nuestro pueblo, ya que nuestro querido y recordado Toni Sors fue uno de los tres alpinistas en conseguir pisar la cima del Everest en aquella tarde mágica del 28 de agosto de 1985.


La pandemia del COVID-19 impidió hacer cualquier acto conmemorativo, y después de reflexionarlo desde KMS XL LUPUS y ENFERMEDADES AUTOINMUNES -organización sin ánimo de lucro que tiene como objetivos dar a conocer y recaudar dinero para la investigación de la enfermedad del Lupus el resto de enfermedades autoinmunes-, juntamente con la Associació Excursionista Montaltrek organizaremos una actividad solidaria para conmemorar aquel hecho histórico.

 

Concretamente organizaremos un EVERESTING (8.848m) XL LUPUS y ENFERMEDADES AUTOINMUNES, junto a otras actividades complementarias, los próximos 1,2 y 3 de octubre en Sant Vicenç de Montalt.

 

Accede a toda la información